Happiz Catering

 06 13 55 94 84

Welkom,


Bij Cateringbedrijf Happiz kun je terecht voor gezond en lekker eten met verse ingrediënten. Door verschillende gerechten van de menu kaart te combineren stel je een passende catering samen voor iedere gelegenheid.

Dit kan variëren van een brunch,lunch,borrel of feest tot een informeel etentje of een uitgebreid familiediner met een buffet in ongedwongen sfeer. Tevens verzorg ik gevarieerde lunchpakketten voor bijv. workshops, teambuilding-uitjes & andere gelegenheden.

Happiz Catering houdt van de klassieke Franse keuken en is gespecialiseerd in vegetarische gerechten met veel verse groenten. Maar ook voor liefhebbers van vlees & vis is er voldoende keuze.

Bij Happiz Menu vind je een overzicht van de ruime keus aan gerechten.

Bestel naar eigen smaak of kijk bij Menu Suggesties om ideeën op te doen voor bijvoorbeeld een najaars dinertje of een kerst lunch.


Haal bij Happiz Catering op een simpele manier een verrassend complete catering in huis. De bestelling wordt thuis bezorgd en als het beter uit komt op het werk of op locatie.

Voor meer informatie of voor advies bij het kiezen van een menu kun je altijd contact opnemen met Happiz Catering 0613559484

 

 

frame